Dè trend in de horecawereld is feesten aan huis! Door de drukte van alledag wordt er steeds meer beroep gedaan op een event planner. Deze zorgt voor de totale organisatie waarbij de mensen meer kunnen genieten van hun eigen feest. Er wordt gezorgd voor een op maat gemaakt feest waardoor het betaalbaar blijft voor iedereen. Joméko staat voor event planning waarin het begrip ‘service’ centraal staat! Mijn doel is om mijn klanten te begrijpen en om hun feest, receptie of concept tot leven te brengen. Ik wil emoties doen leven, dromen waarmaken, gasten verrassen, kortom zielen raken, of het nu om een bruiloft, kinderfeest, of corporate event gaat.

Hieronder ga ik u de voordelen opsommen :


GENIET VAN UW EIGEN FEEST !
Alles wordt u volledig uit handen genomen. Gedaan met het regelen van zalen, datums e.d..Ik beloof u een feest waarbij u ons laat weten wat uw wensen zijn aan een vooropgesteld budget. Hierdoor zijn er geen zorgen en kan men echt genieten van het feest. En daar gaat het toch uiteindelijk om!


GEEN VERPLAATSING MEER
Uiteraard wanneer het feest thuis wordt gegeven zijn er geen onnodige verplaatsingen. Hierdoor bespaart u tijd, energie en stress. Toch een leuke gedachte!


KINDEREN HEBBEN MEER VRIJHEID
De troef die je hebt bij een feest aan huis is dat de kinderen zich “thuis” voelen. Ze vertoeven in hun vertrouwde omgeving waarbij ze vrijer en niet te vergeten veiliger zijn, omringd door hun eigen speelgoed. Met als gevolg dat de volwassenen extra kunnen genieten van de leuke momenten
zonder ongerust te zijn over hun kinderen. Nog een pluspunt is dat de kinderen thuis kunnen slapen zonder dat men constant de klok moet in de gaten houden.


UW FEEST, UW WENSEN
Een event organiseren is een tijdrovende bezigheid die overgenomen wordt door de planner. Er wordt een feest georganiseerd op uw maat en uw wensen waardoor er tijd bespaard wordt voor u. Ik kom langs om alle praktische dingen te regelen samen met u. Hierbij wordt er altijd uitgegaan van het principe: u geeft het feest en niet de planner! Ook wordt het budget op voorhand besproken zodat ik op zoek kan gaan naar hetgeen haalbaar is. Er kunnen dan prijzen, offertes worden opgevraagd en oplossingen worden gezocht..


UW HUIS, UW FEESTLOCATIE
Er kan ook gekozen worden voor de aankleding van bepaalde ruimten waaronder versieringen, belichting, tafels, stoelen e.d.m. U kiest hierbij zelf wat u graag wil en wat u liever zelf doet.


KEUKEN EN TOEBEHOREN ZIJN ALTIJD AANWEZIG
Er kan ook gebruikt worden gemaakt van uw keuken waar meestal de nodige attributen aanwezig zijn zoals bv.: wijnopener, drankrietjes, batterijen, verlengkabel, contactdozen, … Hierdoor kan elk probleempje onmiddellijk opgelost worden. Achteraf is er ook een zorg minder omdat alles wordt achtergelaten zoals voorheen. Uitslapen is dan mooi meegenomen! Wil je hierover vrijblijvend een gesprek, gelieve mij dan te contacteren via info@jomekoevents.be

#bedieningprivéfeest

#JomekoEvents

info@jomekoevents.be

012225868