ALGEMENE ONDERSTEUNING

Jij organiseert, Joméko ondersteunt.

Ook als jij zelf de organisatie van je feest of evenement in handen neemt kan Joméko voor algemene en logistieke ondersteuning zorgen. Op die manier kan je heel wat tijd, zorgen en moeite besparen.

Je kunt volledig focussen op het creatieve en organisatorische terwijl Joméko het operationele uit je handen neemt.

Ter illustratie:

Jij kiest en regelt de locatie, zaal, leveranciers, artiesten enzovoorts, maar Joméko helpt bij het klaarzetten, opbouwen, afbouwen, ontvangen van leveranciers, begeleiden van artiesten, enzovoorts.

Op de dag van je feest of evenementen duiken er nog onverwachte zaken op. Er ontbreken bijvoorbeeld stoelen, tafels, kabels, …. Er moeten nog klusjes uitgevoerd worden om de zaal in orde te brengen. Of er moeten nog lastminute aankopen gedaan worden.

Heel de dag door komen er misschien leveranciers allerlei zaken leveren of klaarzetten. In plaats van zelf de hele dag op de locatie te zijn kan Joméko voor u dit gebeuren in goede banen leiden en op de locatie een oog in het zelf houden op vlak van veiligheid en voorkomen van diefstal.

Tijdens het feest wilt u zelf ook kunnen genieten. Laat Joméko helpen met het coordineren van de bediening, catering, begeleiding van artiesten enzovoorts.

Zo zijn er nog heel wat zaken die kunnen opduiken of waarbij ondersteuning meer dan welkom is.

Jij organiseert dus zelf, maar Joméko ondersteunt om jouw wensen in de praktijk te vervullen.

Zo kan je zelf meer genieten van je organisatie en op 2 oren slapen dat alles tijdig in orde geraakt.

Neem gerust contact op om vrijblijvend over je feest of evenement te spreken en eens te bekijken wat Joméko precies voor je kan betekenen.