TROUWFEEST ORGANISEREN

weddingplanner

Proficiat! Het jawoord is gegeven, je gaat trouwen en nu volgt er een groot feest. Als je dit feest zelf wilt organiseren zal dat heel veel tijd in beslag nemen, vaak gepaard met de nodige stress en zorgen. Een gepassioneerde weddingplanner zal al uw zorgen wegnemen.

Laat je daarom helpen door ons helpen!

Jomeko Events kan bijdragen tot uw droomhuwelijk in de vorm van een adviesgesprek of door volledig de organisatie van je trouwfeest in handen nemen. Jij bepaalt zelf hoe ver de samenwerking gaat.

  • Je kunt me  inhuren als weddingplanner. Op basis van budget en persoonlijke wensen organiseer ik jullie trouwfeest van A tot Z.
  • Ik kan ook als ceremoniemeester ervoor zorgen dat de dag zelf vlot en volgens plan verloopt.
  • Als je zelf de organisatie verzorgt maar hier of daar toch wat onzeker bent of advies kunt gebruiken, dan kan je me boeken voor een trouwadviesgesprek.


Wat zijn de voordelen voor u?

Je bespaart uiteraard heel wat tijd uit om aan andere zaken te besteden en je vermijdt een hele hoop stress en zorgen.

Door samen te werken met een professionele trouwplanner loop je minder risico iets te vergeten of iets te laten mislopen. Je krijgt professioneel advies en ideeën om je feest uniek en meer gepersonaliseerd te maken. Ook zijn de prijzen die bij leveranciers kunnen verkregen worden vaak beter.

Graag nog meer info?

Ontdek de specifieke voordelen en hoe ik tewerk ga bij de verschillende diensten:

  • weddingplanner
  • ceremoniemeester
  • trouwadviesgesprek


Lees ook deze feedback van trouwfeesten waar ik aan meehielp

Contact opnemen?

Heb je vragen of wil je eens spreken over de organisatie van je huwelijksfeest. Neem contact op en we spreken af voor een geheel vrijblijvend verkennend gesprek.

Neem vrijblijvend contact op om te spreken over jouw trouwfeest