Joméko's Fietsbutler

groep fietsers

Er ooit al eens aan gedacht om een rondreis te maken met de fiets. Hoe mooi zou dat niet zijn ?

Elke dag een ander deel van Limburg al fietsend verkennen.

Dan kan je pas werkelijk beleven waarom ze Limburg het fietsparadijs noemen !

Een hotel of B & B boeken en vandaaruit vertrekken naar een andere verblijfplaats om de dag erna door te fietsen.

Maar… hoe zit dat dan met onze bagage ? Hoe zit het met eten ? Wat als we onderweg willen picknicken ? Moeten we dan eerst naar de winkel gaan ? In de rij staan wachten en daarna de picknick klaar maken en die de hele rit meenemen.

Wel, voor die en alle andere problemen is er Joméko’s Fietsbutler.

Waar kan hij jullie mee helpen ?

Fietsroutes:

Als geboren en getogen Limburger weet hij welke plekjes zeker niet vergeten mogen worden. Naar gelang van de samenstelling van de groep ( gezin met jonge kinderen, jong gepensioneerde, ervaren fietsers of vrienden ) kan er een route in samenspraak uitgestippeld worden. De mooiste bezienswaardigheden komen zeker aan bod.

Bagagevervoer:

Na een ontbijt in jullie B & B of hotel plaatsen jullie enkel de bagage in de lobby. De fietsbutler vervoert deze naar het andere adres dat op voorhand is afgesproken. Komen jullie aan in het andere hotel of B & B dan staat jullie bagage u al op te wachten.

Innerlijke mens versterken:

Honger gekregen van al dat fietsen ? Zouden jullie nog een picknick willen onderweg ? Of een barbecue ergens in een boomgaard die op jullie route ligt. Wel, de fietsbutler kan ook hier jullie mee helpen. We spreken alles op voorhand af waar aan welk knooppunt, jullie willen eten. De fietsbutler zorgt voor een picknickmand ter plaatse en/of ook voor een prachtig aangeklede picknicktafel. Jullie hoeven dan enkel de benen onder tafel aan te schuiven. Dit kan natuurlijk ook voor een barbecue ter plaatse gebakken of kant en klaar in au-bain-marie geserveerd. Wij zorgen ook voor de dranken naar keuze o.a. frisdrank, bier, wijn, cocktails, warme dranken,… Willen jullie graag opgediend worden tijdens het diner, dan kan dit ook door onze ervaren mensen gedaan worden.  Het opruimen en de afwas is natuurlijk voor de fietsbutler. Jullie hoeven enkel te genieten. Is het weer niet zo heel goed. Dan zorgen wij voor een tent.

Etentje in brasserie of restaurant:

Willen jullie een middag of avond eens lekker gaan tafelen, maar weten jullie niet waar je terecht kan. Daar zorgen wij ook voor. Wij weten de lekkerste plaatsjes voor ieders budget en menukeuze. Reservaties maken wij voor jullie in orde, zodat jullie hier ook geen zorgen over moeten maken. Dit kan ook last minute geregeld worden indien jullie dit wensen.

Tussendoortjes:

Hebben jullie even genoeg van het fietsen, willen de kinderen wat spelen of hebben jullie zin om iets cultureel te doen ? Ook hier kan de fietsbutler jullie helpen. Musea kan geboekt worden, ook met een plaatselijk gids. Toch liever een binnenspeeltuin ? De fietsbutler zet jullie op weg. Geen auto op dat moment ? ( Want deze staat nog een parking ergens anders. ) Dan zorgen wij voor een taxiservice naar en terug. Zin in een wandeling ? Daar zorgen wij ook voor, we geven tips en wandelroutes en bieden vrijblijvend folders aan.

Fietshersteldienst:

Maar wat als jullie fiets stuk gaat ? Wij bieden een fietshersteldienst aan. Ofwel komt deze ter plaatse ofwel nemen we hem mee naar het atelier van de hersteller. Zodat jullie de dag erna zeker op pad kunnen gaan. Scheelt er iets meer aan de fiets dan krijgen Jullie een tijdelijke vervangfiets.

Babysitservice:

Zin in een avondje stappen ? Maar wat met de kinderen ? Wij kunnen jullie een babysitservice aanbieden. Deze komt ter plaatse. Er worden spelletjes gespeeld en leuke opdrachten bedacht om de kinderen geanimeerd bezig te houden terwijl jullie zorgeloos kunnen gaan stappen.

Kostenplaatje:

Alles gebeurt in samenspraak met jullie, de klanten. Wat jullie willen wordt geregeld. Willen jullie enkel 1 ding, bv bagagevervoer ? Dit alles kan op voorhand besproken worden. Neem vrijblijvend contact op met ons en we bespreken dit in detail. Wij kijken er naar uit om jullie in ons prachtige Limburg te mogen ontvangen.